Rhubarb and Ginger Tart

Rhubarb and Ginger Tart

3.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • ginger cake sliced (1 cm)
    200 g
  • plain flour plus extra for dusting
    300 g
  • unsalted butter cold, diced
    150 g
  • water
    20 - 40 g
  • caster sugar
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 pinch
  • brown sugar
    150 g
  • rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)
    500 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 437.1 kcal / 1828.9 kJ
Πρωτεΐνη 5.8 g
Λιπαρά 18.7 g
Υδατάνθρακες 62.7 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.3 g
Νάτριο 74.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων