韭菜炒豆包

韭菜炒豆包

4.5 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 蒜頭
    10 克
  • 15 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    5 克
  • 韭菜 切段(約5公分),根葉分開
    150 克
  • 新鮮香菇 切片
    30 克
  • 新鮮黑木耳 切絲
    30 克
  • 紅蘿蔔 切絲
    30 克
  • 生豆皮 (約2片),每片切成3條,每條打2個結後切斷
    100 克
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 素蠔油
    ½ 茶匙
  • 香油
    ¼ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 205 kcal / 860 kJ
Πρωτεΐνη 15.2 g
Λιπαρά 12.6 g
Υδατάνθρακες 9.5 g
Φυτικές ίνες 4.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων