
Συσκευές & Αξεσουάρ
豆皮牛蒡卷佐蜜汁醬
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 塊
Υλικά
蜜汁醬
-
蜂蜜2 大匙
-
醬油2 ½ 大匙
-
水2 大匙
牛蒡排
-
牛蒡 去皮,切段170 克
-
白芝麻油20 克
-
素蠔油20 克
-
生豆皮2 片
-
海苔片2 片
-
水500 克
Διατροφή ανά 1 塊
Θερμίδες
173 kcal /
725 kJ
Πρωτεΐνη
8.3 g
Λιπαρά
7.5 g
Υδατάνθρακες
19.2 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν