
Συσκευές & Αξεσουάρ
冬菇燴百頁
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
油15 克
-
蔥 切段50 克
-
乾香菇 稍微沖洗20 克
-
醬油70 克
-
紅蘿蔔 去皮,切滾刀150 克
-
杏鮑菇 切塊150 克
-
新鮮紅辣椒 切段10 克
-
水1000 克
-
五香滷包 (約12克)1 包
-
蒟蒻 切片50 克
-
百頁豆腐 切片100 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 大匙
-
青江菜150 克
-
新鮮香菜 (προαιρετικό πεδίο) 裝飾用10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
92 kcal /
387 kJ
Πρωτεΐνη
4.7 g
Λιπαρά
5.7 g
Υδατάνθρακες
6.6 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν