
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salsa Verde
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
175 g
Υλικά
-
extra virgin olive oil100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
anchovy fillets, tinned drained6
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Διατροφή ανά 25 g
Θερμίδες
142.3 kcal /
595.3 kJ
Πρωτεΐνη
1.4 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
0.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Add Some Sauce!
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTzatziki
20 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Cucumber and Mint Raita
25 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Baba Ganoush
1 godz.
Red Pesto
10 min
Béarnaise Sauce
15 min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 min
Beurre Blanc
20 min