
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate custard mille feuille
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Pastry cream
-
cornflour50 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk220 g
-
unsalted butter20 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate broken into pieces50 g
Puff pastry
-
plain flour plus extra for dusting (see Tips)250 g
-
unsalted butter chilled, cut into pieces200 g
-
sea salt½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
water chilled100 g
Assembly
-
icing sugar for dusting
-
fresh raspberries (approx. 12)50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
232.6 mg
Πρωτεΐνη
8.9 g
Θερμίδες
2390.5 kJ /
569.2 kcal
Λιπαρά
35.3 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.7 g
Υδατάνθρακες
54.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chocolate addiction
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPinwheel biscuits
26ωρ. 40 λεπτ.
Chewy pistachio biscuits
45 λεπτ.
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2ωρ. 40 λεπτ.
Almond biscotti
1ωρ. 10 λεπτ.
Far Breton with prunes
2ωρ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.
S'mores cupcakes
2ωρ. 40 λεπτ.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1ωρ. 10 λεπτ.
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30ωρ. 25 λεπτ.
Brioche slice with crumble
2ωρ.
Basic cheesecake
10ωρ.
Little mug gingerbread houses
5ωρ. 30 λεπτ.