Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate custard mille feuille
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Pastry cream
-
cornflour50 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk220 g
-
unsalted butter20 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate broken into pieces50 g
Puff pastry
-
plain flour plus extra for dusting (see Tips)250 g
-
unsalted butter chilled, cut into pieces200 g
-
sea salt½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
water chilled100 g
Assembly
-
icing sugar for dusting
-
fresh raspberries (approx. 12)50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
232.6 mg
Πρωτεΐνη
8.9 g
Θερμίδες
2390.5 kJ /
569.2 kcal
Λιπαρά
35.3 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.7 g
Υδατάνθρακες
54.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Chocolate addiction
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25ωρ.
Pistachio and lemon curd cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Speculaas
1ωρ.
Chewy pistachio biscuits
45 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Stone fruit crumble
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate and pear cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Mini chocolate bundts
45 λεπτ.
Gingerbread
1ωρ. 30 λεπτ.
Cherry clafoutis
1ωρ. 5 λεπτ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.