Focaccia dulce de avellanas

Focaccia dulce de avellanas

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
12 raciones

Υλικά

Masa madre
  • 100 g de harina de fuerza
  • 15 g de levadura prensada fresca
    1 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada
  • 50 g de agua
Masa
  • 80 g de avellanas crudas sin piel
  • 60 g de azúcar
  • 220 g de mantequilla en trozos a temperatura ambiente
  • 100 g de nata (35% de grasa)
  • 1 huevo
  • 3 yemas de huevo
  • 125 g de harina de fuerza
  • 125 g de harina de repostería
  • 1 pellizco de sal
  • 50 g de licor de cereza (p. ej. Marrasquino)
Terminación
  • 2 - 3 cucharadas de azúcar glas
  • 70 g de miel

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 390 kcal / 1630 kJ
Πρωτεΐνη 5.75 g
Λιπαρά 24.73 g
Υδατάνθρακες 35.24 g
Φυτικές ίνες 1.61 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων