
Συσκευές & Αξεσουάρ
時蔬芙蓉蛋
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
紅蘿蔔 去皮、切塊120 克
-
油15 克
-
高湯200 克
-
蛋 稍微打散6 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
味醂2 大匙
-
醬油1 茶匙
-
水500 克
-
杏鮑菇 切薄片50 克
-
豌豆50 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
167 kcal /
701 kJ
Πρωτεΐνη
10.2 g
Λιπαρά
11.4 g
Υδατάνθρακες
6.1 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν