
Συσκευές & Αξεσουάρ
干絲四季豆
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭10 克
-
油20 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切絲10 克
-
新鮮四季豆 去頭尾和筋,切片200 克
-
豆干 切絲160 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
素蠔油1 茶匙
-
米酒¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
水15 克
-
香油 少許
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
143 kcal /
601 kJ
Πρωτεΐνη
8.9 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
7.7 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν