
Συσκευές & Αξεσουάρ
時蔬味噌湯&九層塔蛋佐野菇炊飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
白米,任一種類 洗淨、瀝乾200 克
-
新鮮綜合菇類 (如:鴻喜菇、雪白菇等),切小塊100 克
-
新鮮香菇 切小塊100 克
-
新鮮九層塔 洗淨,只取嫩葉50 克
-
油2 大匙
-
醬油½ 茶匙
-
蛋 稍微打散4 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水1150 克
-
昆布 剪小段(約2公分)20 克
-
洋蔥 切絲200 克
-
紅蘿蔔 切條100 克
-
素蠔油2 大匙
-
味醂1 大匙
-
味噌 視個人喜好鹹度調整50 - 70 克
-
高麗菜葉 切塊80 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
411 kcal /
1722 kJ
Πρωτεΐνη
14.7 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
57.1 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

素食家常菜
9 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν