Συσκευές & Αξεσουάρ
Marillen-Mascarpone-Eis
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 35 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt250 g
-
Mascarpone250 g
-
griechisches Joghurt (10% Fett)300 g
-
Zucker150 g
-
Limettensaft frisch gepresst2 EL
-
Limettenschale, gerieben etwas mehr zum Dekorieren2 TL
-
Vanillezucker2 TL
-
frische Marillen entsteint und halbiert350 g
-
Kardamom, gemahlen¼ TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1969 kJ /
469 kcal
Λιπαρά
33 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
35 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Desserts
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Desserts
12 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Eiszeit!
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalzkaramell-Cheesecakes
2h
Panna Cotta
5h
Franzbrötchen-Auflauf
40min
Stollen-Tiramisu
2h 20min
Tiramisu
5h 20min
Solero-Dessert
30min
Himbeersauce
10min
Rumtrüffel
30min
Kaffeetrüffel
30min
Zimt-Weihnachtstorte
8h 20min
Himbeer-Cheesecake mit weißer Schokolade
6h 30min
Bratapfel-Tiramisu
2h 45min