
Συσκευές & Αξεσουάρ
Birnenklütje
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Hefeklöße:
-
Milch100 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker30 g
-
Mehl270 g
-
Ei1
-
Butter und etwas mehr zum Einfetten30 g
-
Salz1 Prise
-
Zimt zum Bestreuen
Birnenkompott:
-
Wasser720 g
-
Zucker30 g
-
Zimtstange1
-
Birnen klein, geschält, geviertelt650 g
-
Speisestärke20 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
495 kcal /
2073 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
90 g
Φυτικές ίνες
6.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Bunter Herbst
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKirschenkompott
1 godz. 35 min
Kiba-Eis
10 min
Haselnuss-Eis
8 godz.
Mozartknödel mit Erdbeersauce
55 min
Pfirsicheis
15 min
Zitronensorbet
8 godz. 30 min
Erdbeer-Dattel Creme
10 godz. 30 min
Schokoladeneis (vegan)
9 godz. 30 min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4 godz. 40 min
Vanille-Avocado-Softeis
12 godz.
Schokoeis mit Ovomaltine
11 godz. 30 min
Italienische Frittata
35 min