
Συσκευές & Αξεσουάρ
Nusspfannkuchen mit Kirschkompott
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Haselnüsse60 g
-
Mehl100 g
-
Speisestärke65 g
-
Zucker30 g
-
Eier3
-
Salz1 Prise
-
Backpulver1 TL
-
Milch280 g
-
Schattenmorellen (680 g)1 Glas
-
Zitronenschale1 TL
-
Vanillezucker10 g
-
Zimt2 Prisen
-
Butterschmalz zum Braten
-
Puderzucker zum Bestäuben
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
370 kcal /
1546 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
45 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.4 g
Νάτριο
216 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 2/2025
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRatatouille-Lasagne
1ωρ. 30 λεπτ.
Spinat-Tomaten-Omelette
40 λεπτ.
Sellerie-Cordon-Bleu
1ωρ.
Lauwarmer Blumenkohl-Erdnuss-Salat
35 λεπτ.
Pad Thai
40 λεπτ.
Schnelle Limetten-Rucola-Nudeln
25 λεπτ.
Linsen-Reis mit gebratenen Zwiebeln
45 λεπτ.
Ziegenkäse-Walnuss-Omelette
30 λεπτ.
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 λεπτ.
Dinkelrisotto mit Eierschwammerl
30 λεπτ.
Grillbrote mit Porree-Zucchini-Creme und Aprikosen-Chutney (vegan)
2ωρ. 10 λεπτ.
Eier-Curry
45 λεπτ.