
Συσκευές & Αξεσουάρ
Überbackenes Brot
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Bauernbrot6 Scheiben
-
Knoblauchzehe1
-
Basilikum10 Blätter
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 g
-
Mozzarella (125 g), halbiert1 Kugel
-
Gouda in Stücken100 g
-
Frischkäse100 g
-
Öl von den getrockneten Tomaten20 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
14 g
Θερμίδες
1414 kJ /
338 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Υδατάνθρακες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 2/2016
24 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCalzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2ωρ. 50 λεπτ.
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35 λεπτ.
Bergisches Urbrot
17ωρ.
Knoblauch-Kräuter-Muffins
45 λεπτ.
Weißbrot-Lachs-Rolle
1ωρ. 30 λεπτ.
Curry-Hähnchen-Pizza
1ωρ. 10 λεπτ.
Bärlauchmuffins
1ωρ. 10 λεπτ.
Kürbis-Sellerie-Quiche
2ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Maronen-Champignon-Tarte mit Cranberrys
1ωρ.
Cremiger Feta-Dip
5 λεπτ.
Halloween-Kürbis-Fladen
1ωρ.