Gluten free pasta

4.4 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • lupin flour (see Tips)
    150 g
  • gluten free cornflour plus extra for dusting
    70 g
  • xanthan gum
    1 ½ tsp
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • salt
    2 tsp
  • eggs
    2
  • water plus extra for boiling
    60 g

Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 613.7 mg
Πρωτεΐνη 20.6 g
Θερμίδες 1020.4 kJ / 243 kcal
Λιπαρά 5.6 g
Φυτικές ίνες 8.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.4 g
Υδατάνθρακες 44.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων