
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free spinach and lemon pasta
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Pasta
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
fresh spinach leaves60 g
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water2040 g
Lemon sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra to serve50 g
-
water500 g
-
green asparagus cut into pieces (approx. 4 cm)2 bunches
-
garlic clove1
-
unsalted butter30 g
-
full cream milk120 g
-
mascarpone cheese250 g
-
lemon juice only (approx. 20 g)½
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemon oil to serve (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
594.3 kcal /
2496.5 kJ
Πρωτεΐνη
27.4 g
Λιπαρά
43.5 g
Υδατάνθρακες
19.2 g
Φυτικές ίνες
9.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
23.2 g
Νάτριο
1498 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy vegetable rice
25 λεπτ.
Creamy chicken and broccoli pasta
30 λεπτ.
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 λεπτ.
Chicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Pad Thai
Καμία βαθμολογία
Chicken Caprese pasta salad
25 λεπτ.
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Creamy pistachio pasta
40 λεπτ.
Tagliatelle with pumpkin
45 λεπτ.
Tomato and mushroom spaghetti
30 λεπτ.
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 λεπτ.
Soba noodles
1ωρ.