Cavolfiori con bagna cauda e scorzone

Cavolfiori con bagna cauda e scorzone

4.8 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • gherigli di noci
    4
  • spicchio di aglio senz'anima
    ½
  • di filetti di acciuga sott'olio
    20 g
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di acqua
    500 g
  • di cavolfiori a fette 1,5 cm (possibilmente di vari colori)
    600 g
  • tartufo nero fresco (scorzone)
    1

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 250 kcal / 1046 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 4 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων