Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping

Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping

2.6 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
48 portions

Υλικά

Coconut cream cheese topping
  • coconut cream (min. 65% coconut cream) (see Tips)
    500 g
  • pure maple syrup
    80 g
  • lemon juice
    1 tbsp
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • agar agar powder (see Tips)
    1 tbsp
Cupcakes
  • coconut oil cooking spray for greasing
  • coconut sugar
    250 g
  • light olive oil
    120 g
  • gluten free self-raising flour
    400 g
  • water
    210 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • gluten free baking powder
    1 tsp
  • apple cider vinegar
    1 tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 99.3 kcal / 417.1 kJ
Πρωτεΐνη 0.5 g
Λιπαρά 4.9 g
Υδατάνθρακες 13.7 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.7 g
Νάτριο 9.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων