
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
8 portions
Υλικά
Cake
-
self-raising flour125 g
-
ground almonds125 g
-
baking powder2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing100 g
-
lemons finely grated zest and flesh, white pith and pips removed3
-
fine sea salt1 pinch
-
caster sugar250 g
-
large eggs4
Curd Topping
-
caster sugar125 g
-
lemon juice65 g
-
large egg1
-
egg yolks from large eggs2
-
fine sea salt1 pinch
-
unsalted butter cold, diced65 g
-
flaked almonds lightly toasted40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
629 kcal /
2631 kJ
Πρωτεΐνη
12.2 g
Λιπαρά
35.6 g
Υδατάνθρακες
65 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSour Cherry and Coconut Cookies
35 λεπτ.
Anzac Biscuits
30 λεπτ.
Chocolate Bourbons
45 λεπτ.
Apple Parkin
1ωρ. 40 λεπτ.
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Meringue Topped Mince Pies
55 λεπτ.
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
Καμία βαθμολογία
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
Καμία βαθμολογία
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Καμία βαθμολογία
Little Mug Gingerbread Houses
Καμία βαθμολογία
Green Ombre Naked Cake
Καμία βαθμολογία
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Καμία βαθμολογία