
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅燒麵腸
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
自製麵腸
-
小麥蛋白粉200 克
-
水 (含揉麵和蒸煮用)750 克
紅燒麵腸
-
蒜頭 ,切片10 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切片40 克
-
油10 克
-
醬油15 克
-
糖10 克
-
烏醋5 克
-
水50 克
-
鹽1 小撮
-
新鮮香菇 ,切塊30 克
-
甜豌豆 ,去蒂頭35 克
-
高麗菜葉 ,切塊60 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
152 kcal /
633 kJ
Πρωτεΐνη
14.8 g
Λιπαρά
6.8 g
Υδατάνθρακες
8.7 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

素食家常菜
9 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν