
Συσκευές & Αξεσουάρ
Topfenschmarrn ruckzuck
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Rosinen (προαιρετικό πεδίο)2 EL
-
Rum (προαιρετικό πεδίο) nach Geschmack1 - 2 EL
-
Eier getrennt4
-
Topfen, 20% Fett500 g
-
Feinkristallzucker30 g
-
Vanillezucker15 g
-
Sauerrahm3 EL
-
Zitronenschale, gerieben1 TL
-
Salz1 Prise
-
Weizenmehl, universal100 g
-
Butter zum Backen in der Pfanne2 EL
-
Staubzucker zum Bestreuen
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
410 kcal /
1716 kJ
Πρωτεΐνη
23 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
38 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Die süßen Seiten
61 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Die süßen Seiten
61 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKirschenkompott
1ωρ. 35 λεπτ.
Schokoeis mit Ovomaltine
11ωρ. 30 λεπτ.
Kiba-Eis
10 λεπτ.
Minz-Pudding mit Erdbeerschaum
25 λεπτ.
Beeren-Joghurt-Eis am Stiel
8ωρ. 10 λεπτ.
Zitronensorbet
8ωρ. 30 λεπτ.
Schokoladen-Meringue-Türmchen mit Himbeeren
50 λεπτ.
Erdnuss-Schoko-Pralinen
1ωρ. 20 λεπτ.
Karamell-Cashew-Pralinen
2ωρ. 30 λεπτ.
Kürbis-Apfel-Dessert
1ωρ. 25 λεπτ.
Kandierte Erdnüsse
3ωρ. 20 λεπτ.
Schoko-Cantucci mit Pistazien
2ωρ.