Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing

Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing

4.2 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 portions

Υλικά

Hazelnut chocolate spread
  • raw hazelnuts skins on
    150 g
  • raw cacao powder
    40 g
  • pure maple syrup
    100 g
  • full cream milk
    100 g
Cupcakes
  • raw hazelnuts skins on
    130 g
  • buckwheat flour (see Tips)
    60 g
  • raw cacao powder (see Tips)
    40 g
  • baking powder (see Tips)
    2 tsp
  • stevia extract powder (optional)
    ⅛ tsp
  • extra virgin olive oil
    70 g
  • pure maple syrup
    120 g
  • eggs
    2
  • milk
    80 g
  • hazelnut chocolate spread (see Tips)
    100 g
Icing
  • avocado ripe, flesh only
    1
  • pure maple syrup
    90 g
  • raw cacao powder
    30 g
  • hazelnut chocolate spread (see Tips)
    80 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 291.5 kcal / 1224.4 kJ
Πρωτεΐνη 6.3 g
Λιπαρά 22.2 g
Υδατάνθρακες 15.7 g
Φυτικές ίνες 5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.3 g
Νάτριο 79.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων