Gelatina al vino rosso e mirtilli

Gelatina al vino rosso e mirtilli

4.8 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 vasetti

Υλικά

  • 450 g di vino rosso corposo
  • 250 g di succo di mirtilli
  • 1 bustina di gelificante 2:1
  • 350 g di zucchero
  • 1 stecca di cannella
  • 3 chiodi di garofano

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Πρωτεΐνη 0 g
Θερμίδες 205 kJ / 49 kcal
Λιπαρά 0 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Υδατάνθρακες 12 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων