Gelatina al vino rosso e mirtilli

Gelatina al vino rosso e mirtilli

4.8 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 vasetti

Υλικά

  • di vino rosso corposo
    450 g
  • di succo di mirtilli
    250 g
  • di gelificante 2:1
    1 bustina
  • di zucchero
    350 g
  • stecca di cannella
    1
  • chiodi di garofano
    3

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 49 kcal / 205 kJ
Πρωτεΐνη 0 g
Λιπαρά 0 g
Υδατάνθρακες 12 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων