Torta langotta di Luca Montersino

Torta langotta di Luca Montersino

4.6 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
16 porzioni

Υλικά

  • di nocciole sgusciate
    400 g
  • di zucchero a velo
    325 g
  • di cacao amaro in polvere
    75 g
  • di uova
    200 g
  • di burro fuso
    100 g
  • zucchero a velo (προαιρετικό πεδίο) a piacere
    gelatina neutra, a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 326 kcal / 1364 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 23 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων