Torta langotta di Luca Montersino

Torta langotta di Luca Montersino

4.6 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
16 porzioni

Υλικά

  • 400 g di nocciole sgusciate
  • 325 g di zucchero a velo
  • 75 g di cacao amaro in polvere
  • 200 g di uova
  • 100 g di burro fuso
  • zucchero a velo (προαιρετικό πεδίο) a piacere
    gelatina neutra, a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 326 kcal / 1364 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 23 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων