
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zucchini banana loaf
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
extra virgin coconut oil plus extra for greasing120 g
-
zucchini trimmed and cut into pieces180 g
-
pecans60 g
-
hazelnuts skins on80 g
-
fresh rosemary leaves only (approx. 1 tsp) (optional)1 sprig
-
ripe bananas broken into pieces200 g
-
pitted Medjool dates130 g
-
eggs3
-
honey40 g
-
brown sugar (see Tips)60 g
-
almond milk (see Tips)40 g
-
spelt flour290 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking powder1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
441.9 kcal /
1855.9 kJ
Πρωτεΐνη
10.2 g
Λιπαρά
25.6 g
Υδατάνθρακες
41.6 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
14 g
Νάτριο
158.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sweet Nourish
80 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuince crumble
1 godz. 25 min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Pepita almond Florentines
1 godz.
Baked pumpkin doughnuts
1 godz. 20 min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 min
Pistachio cake
1 godz. 10 min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 godz. 35 min
S'mores cupcakes
2 godz. 40 min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 godz. 25 min
Cheesecake with meringue topping
3 godz. 30 min