Zucchini banana loaf

Zucchini banana loaf

4.4 127 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
10 portions

Υλικά

  • extra virgin coconut oil plus extra for greasing
    120 g
  • zucchini trimmed and cut into pieces
    180 g
  • pecans
    60 g
  • hazelnuts skins on
    80 g
  • fresh rosemary leaves only (approx. 1 tsp) (optional)
    1 sprig
  • ripe bananas broken into pieces
    200 g
  • pitted Medjool dates
    130 g
  • eggs
    3
  • honey
    40 g
  • brown sugar (see Tips)
    60 g
  • almond milk (see Tips)
    40 g
  • spelt flour
    290 g
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • baking powder
    1 tbsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 441.9 kcal / 1855.9 kJ
Πρωτεΐνη 10.2 g
Λιπαρά 25.6 g
Υδατάνθρακες 41.6 g
Φυτικές ίνες 5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 14 g
Νάτριο 158.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων