
Συσκευές & Αξεσουάρ
Peach and plum upside-down cake
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
extra virgin coconut oil plus extra for greasing100 g
-
grated nutmeg (optional)¼ tsp
-
brown sugar plus extra 2 tsp for sprinkling (see Tips)80 g
-
fresh blood plums (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges2
-
peaches (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges2
-
fresh rosemary leaves only (approx. 2-3 tsp)1 - 2 sprigs
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk (see Tips)100 g
-
wholemeal spelt flour200 g
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
Greek-style natural yoghurt to serve (optional)
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
195.3 kcal /
820.3 kJ
Πρωτεΐνη
3.8 g
Λιπαρά
9.9 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.5 g
Νάτριο
124.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sweet Nourish
80 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuince crumble
1h 25min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Pepita almond Florentines
1h
Baked pumpkin doughnuts
1h 20min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55min
Pistachio cake
1h 10min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35min
S'mores cupcakes
2h 40min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Cheesecake with meringue topping
3h 30min