Peach and plum upside-down cake

Peach and plum upside-down cake

4.0 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
12 portions

Υλικά

  • extra virgin coconut oil plus extra for greasing
    100 g
  • grated nutmeg (optional)
    ¼ tsp
  • brown sugar plus extra 2 tsp for sprinkling (see Tips)
    80 g
  • fresh blood plums (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges
    2
  • peaches (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges
    2
  • fresh rosemary leaves only (approx. 2-3 tsp)
    1 - 2 sprigs
  • eggs
    2
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • milk (see Tips)
    100 g
  • wholemeal spelt flour
    200 g
  • baking powder
    2 tsp
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • Greek-style natural yoghurt to serve (optional)

Διατροφή ανά 1 portions

Θερμίδες 195.3 kcal / 820.3 kJ
Πρωτεΐνη 3.8 g
Λιπαρά 9.9 g
Υδατάνθρακες 22 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.5 g
Νάτριο 124.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων