Συσκευές & Αξεσουάρ
Polenta, mandarin and almond cake
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
320 g oranges, small, unpeeledmandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
water1000 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almond220 g
-
caster sugar220 g
-
unsalted butter softened250 g
-
eggs3
-
cornmeal, coarse170 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
7.4 g
Θερμίδες
1865 kJ /
444 kcal
Λιπαρά
32.3 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Υδατάνθρακες
31.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Gluten-free Baking
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate chip cookies
50 min
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
40 min
Cantuccini Souffle with Coffee Sauce
Brak ocen
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Steamed lemon cake
2 godz. 20 min
Hibiscus and Raspberry Tart
2 godz. 35 min
Home-style sponge cake
2 godz. 30 min
Quick Christmas Cake
Brak ocen
Banana Bread
1 godz. 50 min
Piggy buns
2 godz.
Sweet monkey bread
3 godz.
Chocolate cake pops
1 godz. 55 min