JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin

JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

La crème anglaise Passion
  • 16 fruits de la Passion (120 g de jus env.)
  • 110 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 2 jaunes d'œufs
  • 25 g de sucre en poudre
La gelée pom-Passion
  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 12 fruits de la Passion (100 g de jus env.)
  • 100 g de jus de pomme verte
  • 1 g d'agar-agar (½ sachet)
La meringue
  • 90 g de blanc d'œuf (3 œufs moyens)
  • 160 g de sucre en poudre
  • 10 g de manzana

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 516 kcal / 2166 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 10.5 g
Υδατάνθρακες 66.5 g
Φυτικές ίνες 36.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων