Pannacotta à la mangue, coulis de framboises

Pannacotta à la mangue, coulis de framboises

3.7 59 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

La pannacotta
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    4
  • gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
    1
  • de lait
    300 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    150 g
  • de miel liquide
    60 g
  • de mangue détaillée en dés
    200 g
Le miroir à la mangue
  • de mangue coupée en morceaux
    180 g
  • de jus de citron (½ citron env.)
    5 g
  • d'eau
    150 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • d'agar-agar (½ sachet)
    1 c. à café rase
Le coulis de framboises
  • de framboises fraîches ou surgelées
    180 g
    180 g de framboises surgelées
  • de sucre en poudre
    45 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 263 kcal / 1107 kJ
Πρωτεΐνη 4.2 g
Λιπαρά 10.2 g
Υδατάνθρακες 36.8 g
Φυτικές ίνες 3.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων