
Συσκευές & Αξεσουάρ
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 35 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
-
Gelatineblätter4
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt250 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst2 EL
-
Rum1 EL
-
Eier7
-
Naturjoghurt150 g
-
Magertopfen300 g
-
Staubzucker40 g
-
Salz1 Prise
-
frische Erdbeeren170 - 210 g
-
Feinkristallzucker etwas mehr zum Bestreuen100 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Weizenmehl, glatt115 g
-
Backpulver1 TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Νάτριο
195 mg
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
933 kJ /
223 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
22 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Einfach. Selbst. Gemacht.
234 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Frisch vom Erdbeerfeld
21 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZuckerreinkerl
2ωρ. 50 λεπτ.
Salzburger Nockerl
30 λεπτ.
Glutenfreie Schoko-Cookies
1ωρ. 35 λεπτ.
Früchtebrot
2ωρ. 40 λεπτ.
Karottentorte mit Zuckerguss
3ωρ. 10 λεπτ.
NomNom-Roulade
2ωρ. 15 λεπτ.
Einfache Cremeschnitte
3ωρ. 45 λεπτ.
Nussecken
1ωρ. 10 λεπτ.
Cranberry-Mohn-Schnecken
2ωρ. 10 λεπτ.
Zwetschken-Schichtdessert mit Vanillecreme
30 λεπτ.
Ribisel-Pavlova
2ωρ. 50 λεπτ.
Scones
40 λεπτ.