
Συσκευές & Αξεσουάρ
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 35 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
-
Gelatineblätter4
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt250 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst2 EL
-
Rum1 EL
-
Eier7
-
Naturjoghurt150 g
-
Magertopfen300 g
-
Staubzucker40 g
-
Salz1 Prise
-
frische Erdbeeren170 - 210 g
-
Feinkristallzucker etwas mehr zum Bestreuen100 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Weizenmehl, glatt115 g
-
Backpulver1 TL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
223 kcal /
933 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
195 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Einfach. Selbst. Gemacht.
234 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Frisch vom Erdbeerfeld
21 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTopfenstrudel
2ωρ. 10 λεπτ.
Topfen-Marillen-Strudel
1ωρ. 30 λεπτ.
Süßer Rhabarber-Auflauf
1ωρ.
Linzer Torte
1ωρ.
Sonntagsgugelhupf
1ωρ. 5 λεπτ.
Rhabarber-Streuselkuchen
1ωρ. 10 λεπτ.
Kirschkuchen mit Vanillecreme
4ωρ. 45 λεπτ.
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40 λεπτ.
French Toast mit Melanzanichutney
4ωρ. 45 λεπτ.
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1ωρ.
Oster-Cupcakes
1ωρ. 10 λεπτ.
Brownies
1ωρ.