
Συσκευές & Αξεσουάρ
Peanut butter and jam doughnuts
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Dough
-
oil for greasing
-
full cream milk140 g
-
caster sugar1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour270 g
-
salted butter melted30 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
salt1 tsp
-
egg1
-
strawberry jam120 g
-
water500 g
Peanut butter glaze
-
roasted salted peanuts plus extra for decorating50 g
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
icing sugar80 g
-
full cream milk20 g
-
smooth peanut butter (see Tips)150 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
cinnamon sugar for dipping
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
328 kcal /
1377.5 kJ
Πρωτεΐνη
8.4 g
Λιπαρά
15.3 g
Υδατάνθρακες
39.5 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.4 g
Νάτριο
297.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Varoma: Global flavours
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνANZAC biscuits
40 min
Soft cinnamon doughnuts
50 min
Chocolate volcanos
55 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
ANZAC slice
1 h 40 min
Decadent dark chocolate brownies
1 h 30 min
Thirty second whole orange cake
1 h 15 min
Chocolate self-saucing pudding
50 min
Apple frangipane tart
1 h 20 min
Bee sting cake
6 h 50 min
Milk tart
3 h
Lemon cake
2 h