Συσκευές & Αξεσουάρ
Pear Frangipane
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Pastry
-
unsalted butter diced then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
icing sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water3 tsp
Pears
-
water500 g
-
pears (e.g. Conference or Comice) peeled, halved, cored (approx. 320 g)3
Frangipane Filling
-
lemon thin peelings of skin only1
-
caster sugar120 g
-
unsalted butter soft120 g
-
medium eggs2
-
ground almonds120 g
-
plain flour15 g
Glaze
-
apricot jam melted1 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
8.4 g
Θερμίδες
2249 kJ /
538 kcal
Λιπαρά
35.6 g
Υδατάνθρακες
46 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
PEARS
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMilk Tart
8h 45min
Christmas Pudding
14h 30min
Chocolate and Cream Cheese Tart
4h 30min
Peppermint Chocolate Bark
4h
Chocolate Mousse Ice Cream
3h
Mini Iced Fingers
2h 10min
Custard Layers
2h 20min
Chocolate Orange Hot Chocolate Stirrers
2h 15min
Pain Perdu with Pear, Ginger and Berry Compote
40min
Irish Cream and Pistachio Fudge
4h 25min
Strawberry Bavarois
6h
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1h 50min