
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pear Frangipane
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Pastry
-
unsalted butter diced then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
icing sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water3 tsp
Pears
-
water500 g
-
pears (e.g. Conference or Comice) peeled, halved, cored (approx. 320 g)3
Frangipane Filling
-
lemon thin peelings of skin only1
-
caster sugar120 g
-
unsalted butter soft120 g
-
medium eggs2
-
ground almonds120 g
-
plain flour15 g
Glaze
-
apricot jam melted1 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
8.4 g
Θερμίδες
2249 kJ /
538 kcal
Λιπαρά
35.6 g
Υδατάνθρακες
46 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

PEARS
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDubai Chocolate Bar
1 Std. 20 Min
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20 Min
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4 Std. 30 Min
Aquafaba Meringues
2 Std. 15 Min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 Std. 30 Min
Polish Doughnuts (Pączki)
1 Std. 20 Min
Mint Choc Chip
8 Std. 20 Min
Chocolate Ice Cream
31 Std.
No Bake Nutella Cheesecake
4 Std. 20 Min
Passion Fruit Soufflé
35 Min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Champagne Grapefruit Sorbet
8 Std. 15 Min