
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kirsch-Marzipan-Gugelhupf aus dem Varoma
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
20 Scheiben
Υλικά
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten150 g
-
Paniermehl zum Ausstreuen
-
Zucker180 g
-
Marzipan-Rohmasse in Stücken100 g
-
Eier3
-
Mehl180 g
-
Backpulver3 gestr. TL
-
Sauerkirschen abgetropft200 g
-
Wasser1200 g
-
Puderzucker zum Bestäuben
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
749 kJ /
179 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Υδατάνθρακες
21 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 5/2017
25 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

#zuHauseMitThermomix
15 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1ωρ. 45 λεπτ.
Fondant au Chocolat
20 λεπτ.
St. Petersburg - Joschiki
2ωρ. 55 λεπτ.
Vanille-Schoko-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48ωρ.
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2ωρ. 20 λεπτ.
Tortentraum Himbeere
5ωρ.
Maracuja-Schmand-Torte
4ωρ. 45 λεπτ.
Pistazien-Mandel-Ähre
1ωρ. 30 λεπτ.
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5ωρ.
Erdbeer-Himmelstorte
5ωρ.
Nougat-Erdbeer-Tarte
5ωρ.
Victoria-Sponge-Cake
1ωρ. 10 λεπτ.