
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 slices
Υλικά
Lemon Curd
-
lemon thin peelings of skin and 35 g juice1
-
granulated sugar75 g
-
unsalted butter diced50 g
-
egg yolks from large eggs2
Sponge
-
lemon thin peelings of skin only1
-
caster sugar175 g
-
unsalted butter soft175 g
-
self-raising flour175 g
-
large eggs3
-
baking powder1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Flavourings
-
pink food colouring gel
-
lemon juice1 tsp
-
poppy seeds2 Tbsp
Assembly
-
marzipan homemade320 g
Decoration
-
icing sugar plus extra for dusting50 g
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
-
edible cake decorations
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
724 kcal /
3030 kJ
Πρωτεΐνη
10.4 g
Λιπαρά
38.7 g
Υδατάνθρακες
83.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Brilliant Baking
15 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία

Sweet
80 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCoffee and Walnut Cake
1 godz. 10 min
Cheesecake (baked)
7 godz. 20 min
Raspberry Peach Crumb Cake
2 godz.
Cardamom And Lime Syrup Cake
1 godz. 35 min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 godz. 20 min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 godz. 30 min
Sticky Toffee Sponge Cake
1 godz. 30 min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6 godz. 20 min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 min
Blueberry Cheesecake
5 godz.
Chocolate Chip Cake
1 godz. 30 min
Cake Pops
2 godz.