
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gulab jamuns
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Syrup
-
water450 g
-
white sugar400 g
-
saffron threads1 pinch
-
cardamom pods (green), crushed3
-
lemon juice1 tsp
Gulab jamuns
-
semolina80 g
-
ground cardamom2 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
full cream milk140 g
-
milk powder140 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
vegetable oil for frying
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
303.5 kcal /
1274.7 kJ
Πρωτεΐνη
4.3 g
Λιπαρά
13.7 g
Υδατάνθρακες
43.3 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.4 g
Νάτριο
79.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPanna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Vanilla slice
26ωρ. 5 λεπτ.
Traditional Apple pie
1ωρ. 30 λεπτ.
Sticky toffee puddings
1ωρ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Classic chocolate fudge
3ωρ. 10 λεπτ.
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30ωρ.
Strawberry champagne cake
3ωρ. 10 λεπτ.
Polish doughnuts
2ωρ. 30 λεπτ.
Brandy snaps
30 λεπτ.
Carrot halwa
1ωρ. 5 λεπτ.