Merengue de avellana con relleno de banana toffee

Merengue de avellana con relleno de banana toffee

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
12 rebanadas

Υλικά

Merengue de avellana
  • aceite de girasol para engrasar
  • 250 g de azúcar
  • 150 g de avellanas
  • 5 claras de huevo
  • 1 cucharada de vinagre de vino blanco
Relleno
  • 75 g de caramelo macizo tipo Werther's Original®
  • 1 plátano (aprox. 120 g)
  • 100 g de crema (min 30% de grasa) fría
Cobertura
  • 100 g de chocolate amargo (50% cocoa), en trocitos
  • 80 g de crema (min 30% de grasa)
  • 1 cucharadita de vainilla
Para montar
  • 50 g de chocolate amargo en un trozo
  • 35 g de avellanas tostadas y peladas

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 349 kcal / 1461 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 34 g
Φυτικές ίνες 2.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων