
Συσκευές & Αξεσουάρ
Blueberry and Lavender Bundt Cake
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Sponge
-
caster sugar270 g
-
edible lavender1 ½ tsp
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing175 g
-
buttermilk100 g
-
self-raising flour320 g
-
large eggs3
-
baking powder1 tsp
-
fresh blueberries200 g
Lavender Icing
-
edible lavender to taste, plus extra for garnishing⅛ - ¼ tsp
-
caster sugar250 g
-
water6 tsp
-
food colouring paste purple, as desired
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
418 kcal /
1747 kJ
Πρωτεΐνη
4.8 g
Λιπαρά
13.9 g
Υδατάνθρακες
68.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sweet
80 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCoffee and Walnut Cake
1hod. 10min
Cheesecake (baked)
7hod. 20min
Raspberry Peach Crumb Cake
2hod.
Cardamom And Lime Syrup Cake
1hod. 35min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25hod. 20min
Mixed Berries Pavlova Stack
5hod. 30min
Sticky Toffee Sponge Cake
1hod. 30min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6hod. 20min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30min
Blueberry Cheesecake
5hod.
Chocolate Chip Cake
1hod. 30min
Cake Pops
2hod.