
Συσκευές & Αξεσουάρ
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Pecannüsse60 g
-
Magertopfen250 g
-
Naturjoghurt250 g
-
Vanillezucker4 TL
-
Tonkabohne (προαιρετικό πεδίο) gerieben1 Prise
-
Marillen halbiert, entsteint400 g
-
Ahornsirup etwas mehr zum Beträufeln1 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
284 mg
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1105 kJ /
264 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

So genießt Österreich II
73 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMascarponecreme mit Amaretti auf Erdbeerspiegel
1ωρ. 30 λεπτ.
Schokoladen-Mousse
5 λεπτ.
Einfache Cremeschnitte
3ωρ. 45 λεπτ.
Fedlkoch
10ωρ. 35 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Erdbeer-Tiramisu
3ωρ.
Schoko-Vanille-Schnitte
4ωρ.
Topfen-Granola
30 λεπτ.
Fruchtpudding (aus Resten)
25 λεπτ.
Schokoladiges Grießkoch mit Birne (Grießbrei, glutenfrei)
25 λεπτ.
Ananassorbet
15 λεπτ.