
Συσκευές & Αξεσουάρ
Feigen-Ravioli
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
65 Stück
Υλικά
Teig
-
Zucker100 g
-
Vanilleschote½
-
Butter kalt, in Stücken250 g
-
Salz1 Prise
-
Eigelb2
-
Mehl und etwas mehr zum Ausrollen300 g
-
Speisestärke50 g
-
Wasser eiskalt2 EL
Füllung und Verzierung
-
Feigen, getrocknet in groben Stücken200 g
-
Rotwein100 g
-
Orangensaft50 g
-
brauner Zucker40 g
-
Lebkuchengewürz1 TL
-
Puderzucker3 EL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
67 kcal /
283 kJ
Πρωτεΐνη
0 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 1/2016
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTriple-Kokos-Brownies
4ωρ.
Aprikosen-Banana-Bread
1ωρ. 20 λεπτ.
Kirschenmichel
1ωρ.
Vanille-Schoko-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48ωρ.
Bombardino-Kuchen
4ωρ. 30 λεπτ.
Nektarinen-Holunder-Eis
12ωρ.
Joghurt-Grießkuchen
5ωρ.
Orangenplätzchen
2ωρ. 10 λεπτ.
Saure-Sahne-Plätzchen
2ωρ.
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3ωρ.
Amarenakirsch-Brownies
1ωρ.
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40 λεπτ.