
Συσκευές & Αξεσουάρ
Feigen-Ravioli
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
65 Stück
Υλικά
Teig
-
Zucker100 g
-
Vanilleschote½
-
Butter kalt, in Stücken250 g
-
Salz1 Prise
-
Eigelb2
-
Mehl und etwas mehr zum Ausrollen300 g
-
Speisestärke50 g
-
Wasser eiskalt2 EL
Füllung und Verzierung
-
Feigen, getrocknet in groben Stücken200 g
-
Rotwein100 g
-
Orangensaft50 g
-
brauner Zucker40 g
-
Lebkuchengewürz1 TL
-
Puderzucker3 EL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
0 g
Θερμίδες
283 kJ /
67 kcal
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 1/2016
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWaldfrucht-Frischkäse-Torte
3ωρ.
Konfetti-Cakepops
3ωρ. 30 λεπτ.
Windbeutel-Erdbeer-Torte
10ωρ.
Nussecken
1ωρ. 30 λεπτ.
Cheesecakes am Stiel
8ωρ.
Butterkekskuchen mit Puddingfüllung
3ωρ.
Valentine's Cheesecake
4ωρ. 30 λεπτ.
Kokos-Erdbeer-Muffins
2ωρ.
Lettercake/Numbercake
2ωρ. 20 λεπτ.
Cake Pops
3ωρ. 30 λεπτ.
Schokoladen-Himbeer-Torte
5ωρ. 30 λεπτ.
Zitronen-Joghurt-Torte
9ωρ.