Συσκευές & Αξεσουάρ
Feigen-Ravioli
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
65 Stück
Υλικά
Teig
-
Zucker100 g
-
Vanilleschote½
-
Butter kalt, in Stücken250 g
-
Salz1 Prise
-
Eigelb2
-
Mehl und etwas mehr zum Ausrollen300 g
-
Speisestärke50 g
-
Wasser eiskalt2 EL
Füllung und Verzierung
-
Feigen, getrocknet in groben Stücken200 g
-
Rotwein100 g
-
Orangensaft50 g
-
brauner Zucker40 g
-
Lebkuchengewürz1 TL
-
Puderzucker3 EL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
0 g
Θερμίδες
283 kJ /
67 kcal
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
ESSEN & TRINKEN 1/2016
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarzipan-Butterkuchen
3ωρ.
Kokostorte
7ωρ. 30 λεπτ.
Omas Teestollen
1ωρ. 40 λεπτ.
Franzbrötchen-Auflauf
40 λεπτ.
Kirsch-Vanille-Torte
24ωρ.
Prinzregententorte
3ωρ. 30 λεπτ.
Himbeer-Vanille-Cupcakes
2ωρ. 10 λεπτ.
Marzipan-Quadrate
2ωρ. 40 λεπτ.
Brioche mit Cremelikör
5ωρ.
Schoko-Erdnuss-Cupcakes mit weißer Schokocreme
2ωρ. 30 λεπτ.
Plätzchen-Reste-Kuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Hochkant-Schoko-Torte
10ωρ.