
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon and lime polenta cakes
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
polenta (see Tips)180 g
-
raw sugar180 g
-
lemons zest (no white pith) and juice2
-
lime zest (no white pith) and juice1
-
butter cut into pieces (2 cm)200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
-
spelt flour60 g
-
baking powder2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Νάτριο
211 mg
Πρωτεΐνη
4.4 g
Θερμίδες
1142.5 kJ /
272 kcal
Λιπαρά
15.6 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.4 g
Υδατάνθρακες
29.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sweet Nourish
80 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRum baba
3ωρ.
Far Breton with prunes
2ωρ.
Baklava cheesecake
25ωρ. 45 λεπτ.
Banana bread
1ωρ. 40 λεπτ.
Chocolate mud muffins (gut health)
40 λεπτ.
Almond shortbread biscuits
2ωρ. 10 λεπτ.
Two-layer chocolate cake
3ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.
S'mores cupcakes
2ωρ. 40 λεπτ.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1ωρ. 10 λεπτ.
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30ωρ. 25 λεπτ.