
Συσκευές & Αξεσουάρ
干锅包菜
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
姜 切片5 克
-
干辣椒 去籽切段2 支
-
五花肉 切片120 克
-
料酒10 克
-
包菜 切块300 克
-
糖1 茶匙
-
盐1 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
蚝油1 汤匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
175 kcal /
735 kJ
Πρωτεΐνη
3.7 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
6.1 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

辣味中国
70 Συνταγές
Κίνα
Κίνα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων晚餐(辣椒鸡肉、胡萝卜拌西兰花、山药菌菇汤、杂粮米饭)
Nessuna valutazione
午餐(麻辣豆腐、干锅花菜、萝卜牛肉汤、玉米饭)
Nessuna valutazione
墨鱼猪肉藕夹
Nessuna valutazione
双色鱼蛋汤
40min
宝宝茶碗蒸
Nessuna valutazione
丝瓜酿肉
Nessuna valutazione
百香果蒸肋排
Nessuna valutazione
薄百叶彩椒牛肉卷
Nessuna valutazione
牛肉丝炒银牙
Nessuna valutazione
河虾毛豆烧青椒
20min
肉丝炒萝卜丝
Nessuna valutazione
莴笋炒肉丝
18min