Συσκευές & Αξεσουάρ
牛肉烩饭配溏心蛋
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
鸡蛋(每颗约53-63克)3 颗
-
水 加至主锅的1升刻度线
-
短粳米 冲洗沥干后约重350克300 克
-
牛腩 切2×2厘米块,焯水备用160 克
-
胡萝卜 切1×1厘米丁40 克
-
土豆 切1×1厘米丁40 克
-
香叶1 片
-
水340 克
-
油8 克
-
蚝油 可根据个人口味调节15 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
342.2 mg
Πρωτεΐνη
20.7 g
Θερμίδες
2209.5 kJ /
528.1 kcal
Λιπαρά
10.1 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.1 g
Υδατάνθρακες
85.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

专业
24 Συνταγές
Κίνα
Κίνα