Συσκευές & Αξεσουάρ
牛肉烩饭配溏心蛋
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          鸡蛋(每颗约53-63克)3 颗
- 
          水 加至主锅的1升刻度线
- 
          短粳米 冲洗沥干后约重350克300 克
- 
          牛腩 切2×2厘米块,焯水备用160 克
- 
          胡萝卜 切1×1厘米丁40 克
- 
          土豆 切1×1厘米丁40 克
- 
          干月桂叶1 片
- 
          水340 克
- 
          油8 克
- 
          蚝油 可根据个人口味调节15 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        342.2 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        20.7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2209.5 kJ  / 
                        528.1 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        10.1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        2.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        85.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        专业
                        24 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                     
                     
                                    