牛肉烩饭配溏心蛋

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
3 人份

Υλικά

  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    3 颗
  • 加至主锅的1升刻度线
  • 短粳米 冲洗沥干后约重350克
    300 克
  • 牛腩 切2×2厘米块,焯水备用
    160 克
  • 胡萝卜 切1×1厘米丁
    40 克
  • 土豆 切1×1厘米丁
    40 克
  • 香叶
    1 片
  • 340 克
  • 8 克
  • 蚝油 可根据个人口味调节
    15 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 342.2 mg
Πρωτεΐνη 20.7 g
Θερμίδες 2209.5 kJ / 528.1 kcal
Λιπαρά 10.1 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.1 g
Υδατάνθρακες 85.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων