
Συσκευές & Αξεσουάρ
牛肉馅饼
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
面团
-
面粉250 克
-
水150 克
-
油10 克
-
盐 ,约½茶匙2 - 3 克
牛肉馅
-
洋葱50 克
-
牛肉肉糜250 克
-
黄豆酱 ,约½茶匙2 - 3 克
-
姜 ,切末5 克
-
葱 ,切末100 克
-
老抽 ,约½茶匙2 - 3 克
-
蛋1 颗
-
盐 ,约½茶匙2 - 3 克
-
料酒10 克
-
花椒粉 ,约½茶匙2 - 3 克
-
油 ,额外准备些油煎用20 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
491.1 kcal /
2054.8 kJ
Πρωτεΐνη
19.8 g
Λιπαρά
22.2 g
Υδατάνθρακες
51.7 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.4 g
Νάτριο
610.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

北食荟萃
63 Συνταγές
Κίνα
Κίνα