
Συσκευές & Αξεσουάρ
Porree-Schinken-Taler
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
10 Stück
Υλικά
Hefeteig
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten350 g
-
Wasser150 g
-
Sonnenblumenöl20 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Salz1 TL
Belag
-
Porree in Ringen (5 mm)150 g
-
Katenschinkenwürfel100 g
-
Sonnenblumenöl20 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Frischkäse250 g
-
Eier2
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
306 kcal /
1280 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 6/2017
32 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFlammkuchen mit Melone und Serrano
1 Std. 15 Min
Pfannkuchenröllchen mit Kräuter-Frischkäse-Creme
2 Std. 30 Min
Chinakohl-Pizza
1 Std. 40 Min
Kreolische Empanadas
3 Std.
Überbackene Frühkartoffeln mit Schinken und Erbsen
1 Std. 20 Min
Tartelettes mit Kaiserschoten und Schinken
1 Std.
Möhren-Vollkorn-Brot mit Nüssen
24 Std.
Mini-Quiches mit Schinken
2 Std.
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 Std.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Maronen-Champignon-Tarte mit Cranberrys
Keine Bewertungen
Cremiger Feta-Dip
5 Min