Συσκευές & Αξεσουάρ
Porree-Schinken-Taler
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
10 Stück
Υλικά
Hefeteig
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten350 g
-
Wasser150 g
-
Sonnenblumenöl20 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Salz1 TL
Belag
-
Porree in Ringen (5 mm)150 g
-
Katenschinkenwürfel100 g
-
Sonnenblumenöl20 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Frischkäse250 g
-
Eier2
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1280 kJ /
306 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
THERMOMIX® Magazin 6/2017
32 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza Frescolina
1ωρ. 40 λεπτ.
Käse-Kräcker
1ωρ.
Argentinische Empanadas mit Huhn
3ωρ. 40 λεπτ.
Sauerkrauttaler
2ωρ. 20 λεπτ.
Focaccine
2ωρ.
Käsestangen
2ωρ. 45 λεπτ.
Grünkohl-Quiche
1ωρ. 30 λεπτ.
Dattel-Mandel-Focaccia
3ωρ. 20 λεπτ.
Orientalische Süßkartoffel-Stangen
3ωρ. 10 λεπτ.
Mini-Zupf-Pizzen
1ωρ. 45 λεπτ.
Pizzabrote
50 λεπτ.
Kräuter-Bacon-Schnecken
2ωρ.