
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sausage ragu with orecchiette
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
fennel seeds1 tbsp
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
raw sausages (pork), casings removed and meat crumbled500 g
-
dry white wine50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt2 tsp
-
water1000 g
-
orecchiette pasta300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
583.3 kcal /
2450 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
37.2 g
Υδατάνθρακες
34.3 g
Φυτικές ίνες
7.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.1 g
Νάτριο
2348.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Budget friendly pasta
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων"Marry me" chicken pasta
30min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Apricot chicken risotto
30min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Spaghetti carbonara
35min
Mushroom and bacon pasta
30min
Tuna mornay
45min
Risotto verde (TM6)
30min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min