
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sausage ragu with orecchiette
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
fennel seeds1 tbsp
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
raw sausages (pork), casings removed and meat crumbled500 g
-
dry white wine50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt2 tsp
-
water1000 g
-
orecchiette pasta300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
583.3 kcal /
2450 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
37.2 g
Υδατάνθρακες
34.3 g
Φυτικές ίνες
7.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.1 g
Νάτριο
2348.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Budget friendly pasta
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy vegetable rice
25 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Pad Thai
Brak ocen
Chicken Caprese pasta salad
25 min
Salmon and mushroom rice
40 min
Creamy pistachio pasta
40 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 min
Soba noodles
1 godz.