Sausage ragu with orecchiette

Sausage ragu with orecchiette

3.6 128 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • fennel seeds
    1 tbsp
  • brown onion (approx. 120 g), cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • raw sausages (pork), casings removed and meat crumbled
    500 g
  • dry white wine
    50 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • salt
    2 tsp
  • water
    1000 g
  • orecchiette pasta
    300 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 583.3 kcal / 2450 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 37.2 g
Υδατάνθρακες 34.3 g
Φυτικές ίνες 7.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.1 g
Νάτριο 2348.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων