Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)

Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)

4.5 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
10 slices

Υλικά

  • water
    120 g
  • chia seeds
    3 Tbsp
  • blanched almonds
    400 g
  • rapeseed oil plus extra for greasing
    80 g
  • maple syrup
    120 g
  • lemons finely grated zest and juice (approx. 85 g)
    1 ½
  • poppy seeds
    2 Tbsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • gluten-free baking powder
    ½ tsp
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • dried cranberries
    100 g
  • vegan vanilla frosting
    1 batch

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 647 kcal / 2705 kJ
Πρωτεΐνη 9.7 g
Λιπαρά 34.9 g
Υδατάνθρακες 73.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων