
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta-Cheesecake mit Erdbeeren
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 Stücke
Υλικά
Boden
-
Vollkorn-Butterkekse (z.B. Leibniz), halbiert150 g
-
Butter weich, in kleinen Stücken60 g
Füllung und Fertigstellung
-
Ricotta aus Kuhmilch250 g
-
Sahne100 g
-
Eier3
-
Zucker100 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Erdbeerkonfitüre70 g
-
Erdbeeren, frisch in Scheiben (ca. 5 mm)150 g
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
326 kcal /
1363 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
30 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Say Cheese!
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKirsch-Grütze
20 λεπτ.
Amarena-Kirschen
7ωρ.
Himbeertraum
3ωρ.
Solero-Dessert
30 λεπτ.
Panna Cotta
5ωρ.
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1ωρ.
Himbeer-Kokos-Tiramisu
8ωρ. 15 λεπτ.
Erdbeer-Tiramisu
3ωρ.
Himbeer-Cheesecake
3ωρ. 20 λεπτ.
Erdbeer-Kokos-Eistorte
4ωρ. 45 λεπτ.
Cheesecakes im Glas
4ωρ.
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3ωρ. 30 λεπτ.