Συσκευές & Αξεσουάρ
Solero-Dessert
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt400 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Sahnesteif2 Pck.
-
Vanillejoghurt500 g
-
Pfirsiche, aus der Dose abgetropft, in Würfeln (2 cm)480 g
-
Maracuja-Nektar400 g
-
Vanille-Saucenpulver ohne Kochen2 Pck.
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
84 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1455 kJ /
348 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
37 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 3/2025
40 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSchoko-Bananen-Schnitten
2ωρ.
Himbeer-Orangen-Buttermilch-Eis
10 λεπτ.
Ofenschlupfer
1ωρ. 5 λεπτ.
Milchreis mit Rhabarber
1ωρ.
Quarkkeulchen mit Zwetschgen-Ragout
1ωρ.
Franzbrötchen-Auflauf
40 λεπτ.
Schokoladeneis
12ωρ.
Schokoladen-Meringue-Türmchen mit Himbeeren
50 λεπτ.
Knusperschokolade mit Karamellsplittern
1ωρ. 20 λεπτ.
Karamell-Cashew-Pralinen
2ωρ. 30 λεπτ.
Nougatwürfel
4ωρ. 10 λεπτ.
Kürbis-Apfel-Dessert
1ωρ. 25 λεπτ.