Συσκευές & Αξεσουάρ
Solero-Dessert
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt400 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Sahnesteif2 Pck.
-
Vanillejoghurt500 g
-
Pfirsiche, aus der Dose abgetropft, in Würfeln (2 cm)480 g
-
Maracuja-Nektar400 g
-
Vanille-Saucenpulver ohne Kochen2 Pck.
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
348 kcal /
1455 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
37 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Νάτριο
84 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 3/2025
40 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKirsch-Grütze
20 λεπτ.
Amarena-Kirschen
7ωρ.
Himbeertraum
3ωρ.
Panna Cotta
5ωρ.
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1ωρ.
Himbeer-Kokos-Tiramisu
8ωρ. 15 λεπτ.
Erdbeer-Tiramisu
3ωρ.
Himbeer-Cheesecake
3ωρ. 20 λεπτ.
Erdbeer-Kokos-Eistorte
4ωρ. 45 λεπτ.
Cheesecakes im Glas
4ωρ.
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3ωρ. 30 λεπτ.
Pfirsich-Maracuja-Torte ohne Backen
6ωρ. 30 λεπτ.