
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Grating
-
Parmesan cheese diced (2 cm)40 g
Dough
-
milk250 g
-
fresh yeast crumbled25 g
-
honey10 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
fine sea salt1 tsp
Fondue and Filling
-
dark chocolate small pieces or callets200 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil30 g
-
tomatoes quartered200 g
-
white wine50 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
fresh baby spinach50 g
-
ricotta cheese200 g
-
garlic powder½ tsp
-
medium eggs2
-
water for brushing
-
fresh fruit selection, to your taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1728 kcal /
7229.5 kJ
Πρωτεΐνη
52 g
Λιπαρά
71 g
Υδατάνθρακες
213 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Table for Two
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza Margherita
2ωρ. 10 λεπτ.
Hidden Veg Sausage Rolls
3ωρ. 45 λεπτ.
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1ωρ. 5 λεπτ.
Leek Quiche
1ωρ. 20 λεπτ.
Cornish Pasty
1ωρ. 30 λεπτ.
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1ωρ. 55 λεπτ.
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1ωρ. 5 λεπτ.
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1ωρ.
Salt Cod Fritters
45 λεπτ.
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 λεπτ.
Pizza Capricciosa
1ωρ. 35 λεπτ.
Crab Tart
2ωρ. 30 λεπτ.