
Συσκευές & Αξεσουάρ
萊姆蛋白霜蛋糕
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
12 片
Υλικά
萊姆蛋糕
-
葵花油 多備一些刷油用80 克
-
萊姆 取皮屑和汁液(約20克)1 顆
-
細砂糖250 克
-
蛋 (每顆約53-63克)4 顆
-
低筋麵粉230 克
-
泡打粉3 茶匙
-
希臘優格130 克
萊姆凝乳
-
萊姆 取皮屑和汁液(約70克)1 - 2 顆
-
細砂糖110 克
-
奶油 室溫軟化,切塊80 克
-
蛋黃3 顆
-
蛋1 顆
瑞士蛋白霜
-
蛋白3 顆
-
細砂糖140 克
-
鹽1 小撮
Διατροφή ανά 1 片
Θερμίδες
419 kcal /
1753 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
57 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

派對蛋糕
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν