萊姆蛋白霜蛋糕

萊姆蛋白霜蛋糕

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
12 片

Υλικά

萊姆蛋糕
  • 葵花油 多備一些刷油用
    80 克
  • 萊姆 取皮屑和汁液(約20克)
    1 顆
  • 細砂糖
    250 克
  • (每顆約53-63克)
    4 顆
  • 低筋麵粉
    230 克
  • 泡打粉
    3 茶匙
  • 希臘優格
    130 克
萊姆凝乳
  • 萊姆 取皮屑和汁液(約70克)
    1 - 2 顆
  • 細砂糖
    110 克
  • 奶油 室溫軟化,切塊
    80 克
  • 蛋黃
    3 顆
  • 1 顆
瑞士蛋白霜
  • 蛋白
    3 顆
  • 細砂糖
    140 克
  • 1 小撮

Διατροφή ανά 1 片

Θερμίδες 419 kcal / 1753 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 57 g
Φυτικές ίνες 0.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων